2E GROUP

Ejendomsudvikling og Ejendomsinvestering


 

Fingeren på pulsen i 2E.
2E har igennem mange år altid haft fingeren på pulsen, og tidligt opfanget de nyeste trends, og har kunnet se udviklingen i ejendomsmarkedet. Dermed har vi i mange år med rettidig omhu udviklet ubebyggede grunde eller ældre erhvervsejendomme til attraktive boligprojekter i tæt samråd med rådgivere og kommuner. Flere af vores boligprojekter er blevet nogle af de mest efterspurgte i de områder, som vi har ageret, som er i og omkring landets største byer.

2E´s mål er at udvikle fremtidens bolig og boligtyper.
Vores betydelige og mangeårige knowhow anvender vi struktureret og omhyggeligt til at udvikle attraktive ejendomsprojekter. Vores vigtigste knowhow og vores modeller for at spotte den fremtidige boligudvikling og boligefterspørgsel tages i anvendelse. Vi arbejder os derefter hen imod de boliger og boligtyper, som vi mener passer til den pågældende byggegrund, sammenholdt med de behov vi mener, kommende ejere eller lejere ønsker.

Beliggenhed, Beliggenhed og Beliggenhed.
I ejendomsudviklings- og ejendomsbranchen gælder de tre B ér stadig, Beliggenhed, Beliggenhed og Beliggenhed - og her har 2E haft en historisk og sjælden god sans for at spotte de helt attraktive beliggenheder.

2E er ikke entreprenør og byggefirma.
2E er ikke en entreprenør- eller byggevirksomhed - men en rendyrket ejendomsudviklingsvirksomhed med særligt fokus på ejendomstransformeringen og selve ejendomsinvesteringen. Hvis vi vælger at opføre byggeri, udføres det af udvalgte hovedentreprenører som hele byggeprocessen udliciteres til.


Hvad er fremtidens boligtype?
Vi er overbevist om, at lejeboligerne vinder endnu mere frem. Og det er ikke de traditionelle lejeboliger, man så opført tidligere med hvidt køkken, hvid bordplade, 2 skabe i værelset og hvide fliser i badeværelse. Nutidens lejere ønsker helt anderledes lækkert materialevalg og komfort. Bæredygtighed spiller også her en stor rolle, og er et vigtigt parameter. Alle byggerier vi opfører i dag er DGNB certificerede, som er en bæredygtigheds-certificering.

Lav kapitalbinding. 2E tror lejeboliger er fremtidens boligform.
Det skal være nemt at få en ny bolig i dag, og pengene skal blive i ens egne lommer. Køb af bil var tidligere den andenstørste privatøkonomiske disponering, vi mennesker foretog os. Ny bil i dag er sjældent et banklån med kort løbetid og afgivelse af privatkaution og pant i bilen. Langt de fleste vælger i dag, de mange flexible leasing-muligheder der er opstået. Man betaler en lille udbetaling, betaler et mindre fast beløb og laver en serviceaftale. Så kender man sine biludgifter - og man skal ikke tænke på hvad bilen er værd, når den engang skal sælges. Sådan er det også næsten at vælge en lejebolig. Man skal ikke allerførst i banken for at få vurderet, hvor dyr en bolig man må købe. Det afgøres ud fra din alder, hvad tjener du, hvad har du af forpligtigelser (børn, studiegæld, øvrige lån, job etc.) Når du er gennem nåleøjet, skal man låne millionbeløb til den nye bolig.

Mange føler herefter en vis usikkerhed omkring privatøkonomien. Beskatningen på ejerboliger, som der tit tales om, kan ændres – og hvad betyder det for boligbudgettet? Rentestigning, hvad betyder det for økonomien, og hvor meget skal man herefter betale i boligudgifter? Opstår der uventede dyre reparationsarbejder eller vedligeholdelsesarbejder på boligen, kan man låne til dette, hvis opsparingen ikke skal bruges? Nyt job man skal flytte efter eller pludselige familieændringer. Begge dele gør at boligen eventuelt skal sælges. - Og er boligen så faldet i værdi og taber jeg penge på boligen? Summen af disse usikkerheder gør, at mange vælger en lejebolig. Her kender man sine udgifter frem i tid, og man skal typisk kun komme med 3 måneders husleje og nogle måneders forudbetalt leje, for at få afgang til en bolig som repræsenterer en millionværdi. Lejerne i dag ønsker frihed og fleksibilitet og lav meget kapitalbinding. Som lejer behøver man netop ikke bekymre sig om alle de usikkerheder, en boligejer ofte skal forholde sig til.
En lejebolig kan opsiges typisk med 3 måneders varsel.


Hør podcasten Ejendomsinvestoren hvor Jesper Skovsgaard deltog den 20 okt. 2019 Hør den her ...